Apple klar med ny etisk rapport

Skærmbillede 2014-02-14 kl. 08.31.54Apple har udgivet ny etisk rapport der viser, at Apple er blevet langt mere effektiv til at undgå brug af mineraler fra konfliktramte områder.

Apple er klar med den 8. Supplier Responsibility report. Her kan man læse at Apple bla. overvåger sine leverandørers brug af arbejdere og at Apple fortsat har fokus på ikke at udvinde mineraler fra problematiske lande hvor man enten er i krig eller anvender børnearbejde.

Den nye Supplier Responsibility report er bygget op på baggrund af 451 audits hos udvalgte leverandører.

Den nye rapport har bla. fået en af de gamle kritikere, Greenpeace, til at rose Apple for sin store indsats for arbejdsmiljø og etiske retningslinier.

“The ethical sourcing of minerals is an important part of our mission to ensure safe and fair working conditions. In January 2014 we confirmed that all active, identified tantalum smelters in our supply chain were verified as conflict-free by third party auditors, and we’re pushing our suppliers of tin, tungsten, and gold just as hard to use verified sources. To heighten smelter accountability and help stakeholders follow our progress, we are releasing, for the first time, a list of the smelters and refiners in our supply chain along with their verification status”, fortæller Apple i rapporten.

Du kan se hele rapporten via dette link.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.