Microsofts nye chef præsenteret

Skærmbillede 2014-02-04 kl. 19.27.10Microsoft opgraderer fra egne rækker.

Microsoft skal have ny chef og han er netop annonceret. Den nye chef, der tager over efter Steve Ballmer er Chief Executive Officer i Microsoft, Satya Nadella. Den nye topchef kommer fra en stilling som chef for Microsofts cloud computing.

Udover Nadellas nye rolle i Microsoft meddelte de også, at Bill Gates træder tillage som Chairman of the Board of Directors. Gates har titel af Founder and Technology Advisor og skal hjælpe Nadella i det nye job som chef.

Microsofts nye Chairman bliver John Thompson.

Nadella kom til Microsoft i 1992 efter at have arbejdet i SUN.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *