Rygte: iOS 7.1 får nye funktioner til erhvervs-brugerne

iOS7Store virksomheder og uddannelsesorganisationer kan se frem til iOS 7.1 udgives.

Apple er ifølge nye rygter på vej med store forbedringer til mobile device management (MDM) platformen når iOS 7.1 udgives. Det betyder at virksomheder og uddannelsesorganisationer der styrer og håndterer mange iPhones og iPads får en række nye muligheder for endnu bedre at kunne sikre og opdatere enheder.

Apple skulle have arbejdet sammen med en række udviklere af MDM-software samt flere uddannelsesinstitutioner for at sikre en række nye funktioner. De nye muligheder med MDM betyder bla. over-the-air supervision af iOS-enheder, så administratorer får bedre muligheder for at styre og opdatere enheder.

De nye muligheder med Apples mobile device Management ventes at være klar sammen med udgivelsen af iOS 7.1 i midten af marts.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.