Apple præsenterer CarPlay

Skærmbillede 2014-03-03 kl. 15.47.08Apple har netop præsenteret  iOS til biler.

Apples nye iOS in the Car-teknologi er netop blevet lanceret og vil blive fremvist på Geneva International Motor Show.

Det nye CarPlay gør det muligt for bil-producenter at integrere iOS i bilens system og dermed får adgang til eks. Maps og Siri.

Apples nye system er klar nu til Ferrari, Mercedes-Benz og Volvo. Senere på året kommer systemet til BMW, Ford, GM, Honda, Hyundai, Jaguar Land Rover, Kia, Mitsubishi, Nissan, PSA Peugeot Citroën, Subaru, Suzuki og Toyota.

CarPlay has been designed from the ground up to provide drivers with an incredible experience using their iPhone in the car. iPhone users always want their content at their fingertips and CarPlay lets drivers use their iPhone in the car with minimised distraction. We have an amazing lineup of auto partners rolling out CarPlay, and we’re thrilled it will make its debut this week in Geneva,  Greg Joswiak, Apples vice president of iPhone and iOS Product Marketing.

Læs mere hos Apple.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.