Ny iPhone 5C med 8GB

iPhone5CApple er klar med ny iPhone C, der er endnu billigere end de nuværende.

Apple sætter nu en mindre version af iPhone 5C til salg på udvalgte markeder i et forsøgt på at imødegå konkurrenternes priser på smartphones.

Apple er nemlig klar med en udgave af iPhone 5C med kun 8GB hukommelse. Apples nye iPhone 5C på 8GB sælges indtil videre ikke i Apple Store i DK, men er til salg i bla. den britiske Apple Store hvor den mindste model koster 429 pund. En model med 16GB koster 469 pund.

Udover mindre plads har Apples nye iPhone 5C samme specifikationer og fås også i samme farver. Muligvis kan den billigere iPhone 5C betyde et snarligt farvel til iPhone 4S, men vi afventer og se om Apple Store i Danmark også snart opdateres med den lille model. I UK sælges iPhone 4S dog fortsat.

Apple har også i dag valgt at droppe iPad 2 og i stedet sælge en billigere iPad med retina-skærm til 2999 kroner.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.