CarPlay til ældre biler

CarPlayApples nye iOS i bilen vil muligvis virke med eksisterende modeller.

Apples ny CarPlay blev præsenteret tidligere på året og giver  iOS-understøttelse i udvalgte nye biler fra flere producenter. Da Apple præsenterede CarPlay var der dog ikke noget der tydede på at systemet skulle udvikles til ældre biler, men det vil Alpine lave om på.

Alpine er netop nu i gang med at udvikle såkaldte after-market-løsninger, så eksisterende bilmærker kan blive opgraderet til CarPlay.

Den nye CarPlay-løsning kommer ifølge flere rapporter på markedet sidst på året.

Apples nye CarPlay ventes leveret i udvalgte modeller fra Volvo, Mercedes-Benz,  Ferrari, BMW, Ford, General Motors, Honda, Hyundai Motor Company, Jaguar, Land Rover, Kia, Mitsubishi, Nissan, PSA Peugeot Citroën, Subaru, Suzuki ogToyota.

Læs mere om CarPlay.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.