Greenpeace roser Apple

Skærmbillede 2014-04-02 kl. 20.04.35Greenpeace lancerede for nogle år siden en kampagne der skulle gøre virksomheder grønnere.

Apple klarede sig ikke alt for godt og fik meget kritik på Greenpeace’s miljøbarometer for ikke at stoppe brugen af eks. flammehæmmere i computere. Siden har Apple strammet sig gevaldigt an og på den nye liste, “clean energy index”, som udstiller en række top-tech-selskabers datacentre, er Apple helt i top.

Apple klarer sig nemlig bedst på den nye liste og er det eneste selskab med en score på 100 point. Det betyder at Apple nu ifølge Greenpeace er det mest miljøvenlige firma når det gælder datacentre. Apple får ros for ikke at bruge kul, gas og a-kraft til at drive de store centre, men i stedet solernergi.

Apple får også en A-rating af Greenpeace i kategorierne Energy Transparency, Commitment & Siting Policy og Deployment & Accuracy. Dog må Apple nøjes med en B-rating når det gælder Energy Efficiency & Mitigation.

Via Greenpeace.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *