SquareWords: Leg med ord i ny App til iOS

Skærmbillede 2014-04-11 kl. 08.49.25SquareWords er en ny app til iOS der giver mulighed for at dyste på ord.

Med den nye app SquareWords kan du spille mod en anden person og se hvem der kan finde på flest ord på spillepladen. Den bruger der får flere point når pladen er fuld har vundet spillet.

SquareWords beskrives af udviklerne som et taktisk ordspil for to personer. Spillerne skiftes til at vælge bogstaver, som skal placeres på hver sin identiske spilleplade i app’en. Modstanderens spilleplade er usynlig indtil efter spillets afslutning. Spillets formål er at danne ord, samtidig med at man forsøger at hæmme modstanderens spil. SquareWords kan bedst sammenlignes med almindelig krydsord, ord opbygges efter samme princip: Alle bogstaver kan indgå i et vandret og et lodret ord, men ord må ikke overlappe i samme retning. Du får naturligvis flere point for lange ord.

SquareWords er udgivet nu i App Store til iOS, Android og Windows Phones og findes på dansk og engelsk. 12 yderligere sprog understøttes snarest i app’en.

Systemkravet er iOS 5 og nyere. Den nye app er udviklet til både iPhone og iPad og kan spilles gratis. Det er dog muligt at opgradere app’en og undgår reklamerne i den gratis udgave.

Via App Store.

Skærmbillede 2014-04-11 kl. 08.55.48

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.