Apple dropper iPhone 4 igen

iPhone4SApple har valgt at droppe produktionen af iPhone 4.

Apple vælger nu for anden gang at droppe produktionen af iPhone 4. Den aldrende smartphone blev ellers tidligere på året sat i produktion igen efter at have været droppet af Apple, da man på visse markeder ønskede at tilbyde en billig smartphone.

Det er uvist hvilken model der nu skal erstatte den billigere iPhone 4, dog tyder meget på at det skal være iPhone 5C, som fornylig blev lanceret i en version med kun 8GB.

iPhone 4-modellen blev præsenteret den 7. juni 2010 af Steve Jobs på World Wide Developer Conference i Californien. Da modellen kom frem var det Apples første model med retina-skærm. Siden er der gået knap fire år og iPhone 4 understøtter hverken AirDrop eller Siri og er generelt anset som langsom med iOS 7.

iPhone 4 blev bla. solgt i Indien.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.