Apple sænker bud på Beats

MonsterCableBeatsProApples bud på Beats by Dr. Dre er måske på “kun” 3 milliarder dollars.

For flere uger siden var der rygter ude omkring Apples bud på musikfirmaet Beats By Dr. Dre. Siden har medierne været ret stille og de to firmaer mangler fortsat at annoncere opkøbet, men de fleste rygter og iagttagere tæt på de to selskaber peger fortsat på at salget vil blive til noget, blot trækker forhandlingerne lidt ud.

Nu forlyder det, at Apples bud på 3,2 milliarder dollars er sat for højt og muligvis kun er på 3 milliarder dollars for Beats, der sælge højttalere, hovedtelefoner, parfume og derudover står bag en streamingtjeneste.

Flere spekulerer fortsat over grunden til at Apple vil betale det som af mange betragtes som en overpris for firmaet, men det skulle ifølge flere rygter ikke være på grund af firmaets produkter, men snarere de kontakter og personer som selskabet har til musikbranchen i USA. Det skulle især være Dr. Dre og medstifter Jimmy Iovines mange kontakter og anerkendelse i branchen, der skulle have fanget Apples interesse for firmaet.

De samme kilder der nu mener at prisen er sat til 3 milliarder peger også på, at Dr. Dre og Jimmy Iovine begge vil være med på Apples keynote på WWDC 2014 den 2. juni.

Apple vil streame årets keynote live fra kl. 19.00.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.