Apple sender live fra WWDC 2014

Skærmbillede 2014-05-27 kl. 20.47.59Apples keynote sendes som livestream.

Apple filmer og streamer i år igen deres keynote på WWDC. Du kan følge med via Apples fra 2. juni klokken 19.00 og selvfølgelig også følge med på maczonen hvor vi også dækker aftenens begivenheder.

For at Apples keynote skal du have Safari 4 eller nyere på Mac OS X v10.6 eller nyere, Safari på iOS 4.2 eller nyere, QuickTime 7 på Windows eller et Apple TV second- or third-generation med software 5.0.2.

Apple forventes at præsentere OS X 10.10 Napa samt iOS 8.0 samt muligvis en ny 12″ MacBook Air og en ny billigere iMac.

Et andet rygte går på, at Apple vil lancere nye løsninger indenfor kataegorien “Home automation”, hvilket kan dække over software og hardware der gør det muligt at styre og automatisere enheder i husholdningen.

Bla. arbejder Apple ifølge flere rygter på at bygge understøttelse til styring af en række produkter direkte ind i iOS 8 og dermed lade udviklere og producenter benytte koden til at udvikle egne løsninger der understøtter iOS 8. Eksempler indenfor Home automation kunne være styring af lys, varme og alarmer.

Via Apple.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.