Google overhaler Apple

Skærmbillede 2014-05-23 kl. 08.51.02Googles varemærke er nu mere værd end Apples.

Den årlige Brandz-rapport fra Millward Brown viser, at Apple ikke længere er nummer et målt på varemærke-værdi. Ny på førstepladsen er Google, der bla. roses for selvkørende biler og Google Glass. Apple er dermed nede på en 2. plads for første gang side 2010.

På de efterfølgende pladser findes IBM, Microsoft, McDonald’s og Coca Cola.

Apple har i de seneste år efter Steve Jobs kæmpet med at overbevise analytikere, forbrugere og medier om at firmaet stadig er blandt de mest innovative selskaber i verden og det er da også delvist lykkedes indtil videre, men altså ikke helt nok til at holde førstepladsen på Millward Browns årlige liste.

Se hele listen via dette link.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.