Video: Se interview med Apples miljøchef

Skærmbillede 2014-05-24 kl. 12.35.20Apple vil fortsat arbejde på at forbedre sig indenfor miljøområdet.

Apple er i de sidste år gået fra at være stærkt kritiserede til at blive ros af eks. Greenpeace for indsatsen overfor miljøet. Apples nye serverparker drives nemlig kun af sol, vand og vind-kraft ligesom en række miljøfarlige materialer er droppet fra Apples produkter.

En af Apples belt store satsninger på at forbedre miljøet og arbejde aktivt for at mindske CO2-udslippet sker med opførelsen af det nye hovedkvarter Campus 2, der skal bygges i miljøvenlige materialer med solceller på taget.

At Apple faktisk er begyndt at tage miljøspørgsmål meget alvorligt ses også med ansættelsen af den anerkendte miljøforkæmper Lisa Jacksom som miljøchef hos Apple, og det er det netop hende du kan se et interview med nedenfor, hvor Jackson fortæller om Apples kommende planer og udfordringer.

Jackson har tidligere arbejde hos Environmental Protection Agency i USA.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *