WWDC 2014: Mac OS X 10.10 hedder Yosemite

WWDC2014Den nye version af OS X kommer ifølge nye rygter til at hedde Yosemite.

Der har været en del rygter forud for WWDC der hævede at den kommende version af Mac OS X kom til at hedder Napa efter Napa Vally, men nye bannere fra WWDC og en række nye navneregistreringer peger mere i retning at det nye OS X kommer til at hedde Yosemite.

Apple holder keynote den 2. juni på WWDC og streamer live fra scenen. Foruden Mac OS X Yosemite forventes Apple også at præsentere iOS 8.

Apple har ifølge flere rygter også registreret navnene Sequoia, Mojave, Sonoma og Ventura til kommende udgaver af OS X. Siden OS X Mavericks er Apple gået fra at navngive OS X med kattenavne til navnegive med steder i Californien. mest fordi man både vil vise Apples tilhørsforhold til Californien, men også på grund af at man ikke sådan lige løber tør for nye navne som man gør med kattedyr.

Læs mere om WWDC 2014.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.