Apple åbner butik i Prag

Skærmbillede 2014-06-26 kl. 08.48.10Apple åbner butik i Prag med lokal samarbejdspartner.

Apple vil i morgen åbne den første officielle og fysiske Apple-butik i Tjekkiet. Det sker i samarbejde med en lokal samarbejdspartner.

Den nye butik er dog ikke en ægte Apple Store, men en såkaldt Store-within-a-Store, der bygges ind i den eksisterende Alza-butik i Holešovice i Prag. Konceptet bag ligner de store-in-store-koncepter, som vi eks. også har set her i Danmark med Apple-shops i Fonas butikker.

Selvom det ikke er en ægte Apple Store, så er det Apples første fysiske butikstilstedeværelse i det gamle østeuropa. Apple har hidtil kun været officielt tilstede i visse af de gamle øst-lande via Apple Store Online. Apple åbnede Apple Store online i Tjekkiet i 2011.

Via letemsvetemapplem.eu.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.