Apple udsender nye opdateringer til iTunes U

iTunesUApple opdaterer iTunes U med godt nyt til iPad-brugerne.

Apple er nu klar med opdateringer til iTunes U, der gør det lettere at være både lærer og elev med iPad.

I de nye opdateringer kan undervisere  oprette, redigere og administrere kurser og elever deltage i diskussioner direkte op iPad. Dermed får undervisere endnu bedre og alsidige muligheder for at undervise, mens elever får bedre muligheder for at diskutere indhold direkte op iPad, hvor det bla. er muligt at oprette klassedebatter og stille spørgsmål.

“Tunes U indeholder et imponerende udvalg af akademisk materiale til alle i hele verden. Nu hvor det er nemmere at administrere og diskutere uddannelsesindhold, bliver læring endnu mere personlig på iPad”, fortæller Eddy Cue, Apples vicedirektør for Internet Software and Services.

De nye funktioner er klar i den gratis App til iTunes U fra 8. juli.

Læs mere om iTunes U via Apple.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.