Firma hævder at eje Health Kit

HealthApples nye health-related services i iOS 8 provokerer ejerne af Health Kit.

Desværre for Apple er det muligt at et australsk firma allerede har et produkt under samme navn som Apple, eller tæt på. Netop nu kan man læse en række sure tweets på nettet hvor Tim Cook og Apple kritiseres for at stjæle det australske firmas produktnavn.

“Feeling annoyed #Apple is using our #HealthKit name for their new health product! @tim_cook r u aware of this?”, står der eks. på Twitter.

Det australske firma er forundret over at Apple ikke har brugt få minutter på at tjekke HealthKit.com for at se om navnet kunne være optaget i stedet for bare at buldre frem som man gjorde på WWDC 2014. Det australske firma er allerede klar til kamp og har ikke tænkt sig at give slip på navnet, så vi forventer at det kan blive endnu en dyr løsning for Apple, der før har lavet samme nummer med eks. navnet iPhone, der i forvejen var registreret som produkt af to andre firmaer.

Health Kit er dog ikke helt præcist navnet på Apples nye app-produkt, der bare hedder Health, men en betegnelse for de udviklerværktøjer der stilles til rådighed til Apples satsning på området og Apple kan muligvis ikke slæbes i retten for blot at samle udviklerværktøjerne under navnet Health kit, da det er en generelt betegnelse og ikke en specifik produktbetegnelse.

De to parter finder nok en løsning på problemet og selvom det australske firma kan have en pointe i at eje navnet, så har firmaet allerede nu fået mere omtale end de sikkert ville have fået i de næste mange år, hvis ikke det var for Apple.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.