Rygte: Apple vil producere egne produkter baseret på HomeKit

iOS8Apples nye HomeKit-teknologi i iOS 8 er ikke kun til 3. partsudviklere.

På WWDC 2014 præsenterede Apple iOS 8 og blandt nyhederne var en række teknologier, der giver udviklere og 3. partsproducenter nye muligheder for at bygge udstyr, der kan kommunikere med iOS.

Men nu forlyder det, at Apple har planer om også selv at udvikle udstyr som kan kommunikere med iPhone, iPod og iPad med iOS 8. Apple skulle også allerede have sat sig fast på bestemte produktkategorier ifølge rygterne.

Mens der endnu ikke er konkrete produkter i omløb som rygter, så forventes Apple at holde sig fra indendørs termostater og eks. røgalarmer, som firmaet Nest udvikler. Nest blev fornylig opkøbt af Google, der i øvrigt netop har lanceret stort set samme initiativ med eget HomeKit, som Apple.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.