Se video fra WWDC 2014

Skærmbillede 2014-06-02 kl. 20.56.09Apple har netop udgivet hele den to timer lange præsentation fra WWDC 2014.

Nu kan du se eller gense Apples lange keynote fra 2. juni på video.

Apple præsenterede OSX 10.10 Yosemite og udgav i den forbindelse en beta-version af systemet som alle registerede udviklere og beta-programbrugere netop nu kan hente og teste hen over sommeren.

Apple havde også en ny version af iOS med og præsenterede iOS 8. Både OS X 10.10 Yosemite og iOS 8 har en lang række nye funktioner, der gør samspillet mellem de to systemer langt bedre og mere enkel.

Den måske største nyhed på WWDC 2014 var dog ikke OS X 10.10 Yosemite eller iOS 8, men Apple annoncering af en række nye API’er til udviklerne der nu kan arbejde med “home integration” og “Health” i en række nye API’er, der gerne skulle gøre det endnu lettere for producenter at udviklere løsninger til iOS, ligesom Apple også præsenterede en afløser for kodesproget Objective C med Swift. Du kan netop nu hente en gratis bog om Swift i iBook Store.

Se video via Apple.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.