Ventetid på ny Mac Pro er nomaliseret

MacPro2013Nu er afsendelsestiden i Apple Store for første gang nede på 24 timer.

Mere end et år efter at den blev præsenteret og lidt over et halv år efter den blev sendt på markedet, er Apple endelig klar med normale leverancer på den nye Mac Pro. Netop nu kan normale konfigurationer sendes fra Apple indenfor 24 timer.

Da den nye Mac Pro blev lanceret blev Apple meget hurtigt ramt af alt for stor efterspørgsel, samtidig med at man muligvis havde produktionsproblemer og ikke kunne producere enheder hurtigt nok til at følge efterspørgslen. En af grundende til at Apple kan have haft produktionsproblemer i starten kan være fordi man har rykket produktionen af Mac Pro til USA og at der har været en række opstartsproblemer med nye produktionsanlæg og arbejdsgange, der nu lader til at være rettet.

Via Apple.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.