Apple og IBM i nyt mobilt samarbejde

Skærmbillede 2014-07-16 kl. 10.00.13Sammen vil de to IT-giganter gøre erhvervslivet mere mobilt.

Apple og IBM’s annoncerer et nyt samarbejde, hvor Apples iOS-produkter sammen med IBM’s kompetencer indenfor big data og analysearbejde skal give erhvervslivet flere muligheder for at blive mobile.

IBM har blandt andet udviklet over 100 iOS apps og tjenester, som er skræddersyet til erhvervslivets behov og Apple vil fremover tilbyde en udvidet udgave af Applecare til erhvervskunder. Desuden vil IBM tilbyde en cloudløsning, som er skræddersyet til iOS, som vil understøtte alt fra analysearbejde og produktivitet til enhedsstyring, cloudlagring og sikkerhed.

iPhones og iPads vil fremover også indgå i den portefølje af produkter, som IBM sælger til erhvervskunder, sammen med deres tjenester og servicepakker.

De to techgiganter har allerede godt fat i erhvervskunderne, og samarbejdet handler derfor også om at drive udviklingen videre, ved sammen at udvikle nye løsninger, der udvider erhvervslivets brug at mobile produkter og tjenester. Samarbejdet ses dog også som en stor trussel mod nogle af de andre store spillere på området, primært Blackberry og Microsoft, som også satser stort på salg af mobile produkter og tjenester til erhvervslivet.

Tim Cook og Virginia Rometti, CEO’s hos Apple og IBM, er naturligvis glade for samarbejdet:

“iPhone and iPad are the best mobile devices in the world and have transformed the way people work with over 98 percent of the Fortune 500 and over 92 percent of the Global 500 using iOS devices in their business today,” siger Tim Cook, Apple’s CEO. “For the first time ever we’re putting IBM’s renowned big data analytics at iOS users’ fingertips, which opens up a large market opportunity for Apple. This is a radical step for enterprise and something that only Apple and IBM can deliver.”
“Mobility—combined with the phenomena of data and cloud—is transforming business and our industry in historic ways, allowing people to re-imagine work, industries and professions,” siger Ginni Rometty, IBM Chairman, President and CEO. “This alliance with Apple will build on our momentum in bringing these innovations to our clients globally, and leverages IBM’s leadership in analytics, cloud, software and services. We are delighted to be teaming with Apple, whose innovations have transformed our lives in ways we take for granted, but can’t imagine living without. Our alliance will bring the same kind of transformation to the way people work, industries operate and companies perform.”

Tim Cook og Ginni Rometty

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.