Apple udvider solcelleanlæg

datacenter-maiden-north-carolinaApple udvider solcelleanlæg i North Carolina.

Apple fortale fornylig at man nu kører på ren energi fra sol, vind og vand i alle datacentre i USA. For at sikre at man også gør det i fremtiden, skal der løbende nye anlæg til og nu har Apple netop fået godkendt et tredje solcelleanlæg på en mark i North Carolina, hvor Apple i forvejen driver et større datacenter.

North Carolinas Claremont City Council accepterede i går de nye planer, der skal give Apple yderligere 17,5 megawatt-timer. Det nye anlæg bygges over de næste fem år og ventes at koste Apple 55 millioner dollars. Op mod 75 medarbejdere kan forventes ansættelse i forbindelse med projektet skriver lokale medier.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *