EU godkender Apples køb af Beats

Skærmbillede 2014-06-26 kl. 20.31.47Ifølge officielle udmeldinger fra EU er Apples opkøb af Beats ikke et problem for den frie konkurrence.

Apple og Beats får ifølge EU-kommissionen langt fra monoplostatus indenfor området for hovedtelefoner med opkøbet af Beats. Ifølge EU sidder Apple og Beats på et ubetydeligt lille marked i EU og derfor er der intet i vejen for at Apple kan opkøbe Beats og drive virksomhed i EU.

Dermed er en større forhindring for den endelige overtagelse af Beats væk. Dog mangler Apple en godkendelse fra myndighederne i USA, men det menes ikke at blive et problem for Apple, specielt fordi Apple har påtaget sig af drive Beats Music videre og sikre adgang for brugere, med Android og Windows.

Apple købte Beats i maj måned.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.