Her er programmet til iTunes Festival 2014

iTunesFestival14Apple har netop præsenteret dette års program til iTunes Festival.

iTunes Festival kører gennem hele september måned med hele 60 forskellige kunstnere, som vil kunne ses live på det legendariske spillested Roundhouse i London, eller via computer eller app til iOS. Flere af livekoncerterne udgives også efterfølgende i iTunes Store.

I år kan man bla. glæde sig til følgende kunstnere:

Maroon 5, Pharrell Williams, Beck, Sam Smith, Blondie, Kylie, David Guetta, 5 Seconds of Summer, Robert Plant, Calvin Harris og Chrissie Hynde. 

“The iTunes Festival in London is back with another stunning line-up of world class performers and tremendous new acts. These live shows capture the heart and soul of iTunes and we love bringing them to our customers in the Roundhouse, as well as to the millions of people watching all over the world for free”, ” siger Eddy Cue, Apples senior vice president of Internet Software and Services. 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *