Microsoft fyrer 18.000

Microsoft14% af Microsofts ansatte skal til at lede efter andet arbejde.

Microsoft offentliggjorde i dag som ventet at IT-giganten vil nedlægge et stort antal stilkinger, men antallet er dog langt højere, end nogen havde forventet.

Af de 18.000 stillinger der nedlægges er langt hovedparten i Nokia, som Microsoft købte sidste år. Her fyres 12.500 ansatte. der er ikke sat navn på hvilke afdelinger, der skal undvære de resterende 5.500 medarbejdere.

Microsoft har kæmpet med at vende udviklingen efter at have misset markedets overgang fra PC’er til mobil og tablet og skal igennem en større fornyelsesproces. Den nye CEO Satya Nadella, som tog over efter Steve Ballmer i februar skal stå i spidsen for denne udvikling, og fyringsrunden er altså det første skridt. I en mail til Microsofts medarbejdere, fortæller Nadella at fyringerne er begrundet i  en opstramning af organisationen, blandt andet skal det tyndes ud i ledelseslaget, og den endelige integration af Nokia Devices and Services i Microsofts organisation

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.