Ny tilbagebetalingspolitik i AppStore på vej?

appstoreKoreas forbrugerorganisation KFTC tvinger nu Apple til at ændre tilbagebetalingspolitik. Konsekvensen kan blive globale ændringer.

Efter de nye regler er Apple forpligtet til at sende en notifikation til brugerne, hver gang der er ændringer til forretnignsbetingelserne. Google er også berørt, og er nu tvunget til at lave individuelle tilbagebetalingsregler, baseret på den enkelte udvikleres forretningsbetingelser.

KFTC udtaler, at afgørelsen kan have en afsmittende effekt på resten af verden, og fortæller at mens Google har oplyst at de kun vil implementere de nye regler i korea, har Apple meldt tilbage at de overvejer at gøre det til gældende praksis globalt.

Korea Herald

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.