Rygte: iPhone 6 får batteri-boost

iPhone-iPod-iPad-BatteriindikatorDen rygtede 4,7″ nye iPhone får måske et batteri på 1.800 mAh.

Større skærme kræver alt andet lige større batterier på grund af det øgede batteriforbrug, og står de seneste kinesiske rygter til troende er det også tilfældet for den nye iPhone, der ifølge rygterne får et 1.800 mAh batteri, hvilket i givet fald vil være 15% mere end batteriet i iPhone 5S. Dette vil alt andet lige medføre at iPhone 6 bliver end tand tykkere end forventet, eftersom de fleste mock-ups indtil nu har vist en iPhone 6, der var markant tynder end sin forgænger.

Den rygtede 5,5 tommer “storebror” skulle få et batteri på 2.500 mAh, hvilket måske lyder af meget, men faktisk halter en smule efter “phablet”-konkurrenterne, hvor for eksempel Samsungs 5,7″ Galaxy Note 3 har et batteri på 3,200mAh.

Det helt afgørende er dog ikke så meget størrelsen på batteriet, som selve batteritiden, og her kan Apple have en trumf i ærmet i form af bedre batteriudnyttelse i iOS 8.

via 9to5mac

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.