Samsung kritiserer dårlig batteritid på iPhone

SamsungadNy reklame hænger Apples brugere ud som “wall huggers”.

Samsung har det med at promovere egne produkter positivt ved at sige noget negativt om andre og specielt Apple skal tilsyneladende have en del kritik i disse år fra Samsung, muligvis fordi de to selskaber ikke har det bedste forhold og begge kæmper om det samme smartphone-marked.

Samsungs nyeste reklame for Galaxy S5 vender nu tilbage til Apple-kritikken efter en stille periode med en sammenligning af batteritiden på Galaxy S5 og iPhone 5S. Ifølge Samsung er Apple-brugere såkaldte “wall huggers” og hvorfor de er det, ja det må du selv regne ud eller se med nedenfor.

I reklamen fortæller Samsung bla. hvordan Galaxy S5 har en ultra-sparefunktion, der sikrer at batteriet kan holde en hel dag og så argumenterer de også for muligheden for nemt at skifte batteri i Galaxy S5.

Tidligere har Samsung bla. kritiseret Apple-brugere for af være dumme. Se mere via dette link.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.