TSMC leverer første A-serie processorer til Apple

AppleA6Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. er begyndt at levere SoC til Apple.

Wall Street Journal fortæller at TSMC har sendt den første sending  næstegenerations mikroprocessorer til Apple afsted i andet kvartal.

Apple er dermed endelig ude af afhængigheden af Samsung, som indtil nu har været eneleverandør af processorer til iPhone og iPad. Selv om ene-aftalen udløb sidste år er det først nu at en anden leverandør rent faktisk har sendt en ordre afsted. Samsung vil højst sandsynligt stadig være langt den største leverandør i den nærmeste fremtid, men med tiden kan TSMC komme til at spille en større rolle.

Der er tale om 20nm processorer, som forventes at ligge bag den næste generation af Apples SoC, som får navnet A8 og bliver hjertet i den nye generation af iPhones, er bliver præsenteret til efteråret.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.