Apple begrænser brug af farlige kemikalier

TimCAppleApple forsøger nu at begrænse yderligere to farlige kemikalier.

China Labor Watch og Green America har siden april forsøgt at få Apple til at stoppe med at bruge Benzen og N-hexan i produktionen af nyt Apple-udstyr. På en række fabrikker i Kina der samler iPhones, iPads og Mac-computere har man fundet rester fra de to kemikalier.

Dette vil Apple nu have stoppet, dog kan man ikke helt undgå brug af de to kemikalier i tidligere faser af produktionen siger Apple. Apple stopper derfor indtil videre kun brug af de to farlige kemikalier på 24 fabrikker, der samler og pakker produkter. De mange fabrikker ligger fabrikker hvor produkter samles og pakkes fordeler sig over flere lande, fra Kina, til Irland, Brasilien og USA og forbuddet skulle gælde alle steder.

Benzen kan ifølge forskere give kræft mens n-hexan kan give nerveskader. Begge opløsningsmidler anvendes som komponenter i industriel rengøring af maskiner og elektronik.

Via Ap.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.