Apple kritiserer offentliggørelse af iPhone 6

NewiPhone6Myndighederne i Thailand publicerede i går informationer om to nye iPhones.

Apple har ifølge lokalt medie i Thailand været til møde med Thailands telekommunikations kommission  for at klage over myndighedernes åbenmundede sagsbehandling af en tilladelse på kommende smartphones fra Apple. Kommissionen offentliggjorde nemlig to nye modelnumre på kommende iPhones som netop er blevet godkendt i Thailand.

Ifølge lokal lov har myndighederne pligt til at offentliggøre informationer om nye licenser. Myndighederne offentliggjorde modelnumrene A1586 og A1524, der ikke siger meget om de nye enheder, men fejlagtigt kom man også til at kalde dem iPhone 6-modeller og og det er nok det Apple reagerer kraftigt på, da det sætter yderligere gang i rygterne om at Apple snart er klar med to nye iPhones, en model med 4,7″ display og en med 5,5″ display.

Hvilke konsekvenser det så får for Apple og Thailands telekommunikations kommission er dog endnu uvist.

Apple forventes at holde iPhone-event den 9. september.

Via Macrumors.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.