Få et kig ind i Apple University

Apple University Picasso

Tidligere ansatte linder på sløret til Apples hemmelighedsfulde interne uddannelse.

Apple University er grundlagt er Steve Jobs i 2008, og er ligesom resten af virksomheden omgærdet af hemmelighedsfuldhed, og kun få udenforstående kender til detaljerne i det uddannelsesprogram, som gør aspiranterne til “rigtige” Apple-medarbejdere.

Men nu fortælle tre Apple-ansatte om deres oplevelser på Apple University til New York Times. Først og fremmest er Apple University lige så strømlinet og detaljeorienteret som resten af virksomheden; selv toiletpapiret er lækkert, fortæller en af kilderne.

Kurserne spænder fra alt fra virksomhedskultur over Apples historie til skræddersyede kurser for særlige personalegrupper og selvfølgelig designkurser. Her fokuseres på Apples fokus på simpelhed i designet, eksemplificeret ved Picassos tyrebilleder på billedet ovenfor, hvor udviklingen går mod det mere og mere simple. På samme måde har for eksempel Aples muse-design udviklet sig over tid.

Læs hele artiklen her.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.