Humac overtager Eplehuset

HumacH5Humac overtager alle Eplehusets danske butikker og serviceværksteder.

Humac meddeler i en pressemeddelelse, at de overtager Eplehusets syv danske butikker og serviceværksteder i Danmark. Humacs overtagelse af Eplehuset sker fra 1. september. Alle syv butikker køres videre sammen med Humacs andre butikker. Det betyder, at Humac nu har 19 danske butikker og det har tilsyneladende været nødvendigt at få volumen op for at sikre en rentabel forretning til trods for at Apples produkter er mere populære end nogensinde før.

”Forbrugerne er fortsat tilbageholdende og selvom Humac repræsenterer et af verdens stærkeste brand i form af Apple, så skal der yderligere volumen til. Vi skal vækste mere for at sikre en profitabel drift og økonomi til fortsat udbygning af aktiviteterne”, siger Humacs Country Manager, Michael Bech .

Den danske overtagelse af Eplehuset gælder kun Eplehusets butikker og serviceværksteder og ikke Eplehusets danske hovedkontor og administration.

”Humac vækster i markeds-share og særligt på serviceområdet ser vi ofte kunder, som har handlet i lavpriskæderne, når de skal bruge hjælp til service, her er Humac stærk med egne serviceværksteder – overtagelsen af Eplehuset bevirker at vi nu har 6 serviceværksteder fordelt i Danmark, siger Michael Bech.

Humac ejes af det russiske firma Inventive Retail Group, som opererer mere end 240 monobrand-butikker i Rusland og Vesteuropa.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.