Ingen opdatering til Apple TV før næste år

apple-tv-brugerfladeApple har problemer med indholdslevenrandører i USA.

Flere rygter har i længere tid peget på en opdatering til Apple TV, enten i form af en opdateret boks eller et nyt Apple-fjernsyn, men begge opdateringer lader vente på sig og er ifølge de nyeste rygter udskudt til starten af 2015.

En af årsagerne er ifølge flere rygter, at Apple ikke endnu har fået endelige aftaler på plads med en række indholdsleverandører af TV i USA.

Flere kabelnetværk er fortsat meget forsigtige med at ville give Apple adgang til tv-markedet, da det på sigt kan skade deres forretning endnu mere end Apple TV allerede gør med leje af film og serier i iTunes Store og streaming via Netflix og andre apps.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *