iOS 8: Aktiver Siri med stemmekommando

siri-ios7I iOS 8 behøver man ikke løfte sin telefon eller trykke på hjemknappen for at aktivere Siri.

En af de spændende og nye funktioner i iOS 8 er at det nu bliver muligt at aktivere Siri alene med stemmen. I alle ældre versioner af iOS har man skullet trykke på hjemknappen eller løfte telefonen til øret for at aktivere Siri.

Med iOS 8 får man mulighed for blot at sige “Hey Siri” og Siri aktiveres.

Den nye funktion kan allerede nu testes på iOS 8 beta og ligger i Indstillinger – Generelt – Siri – Stemmeaktivering. Under stemmeaktivering, som skal være aktiveret, får man at vide hvilken kommando der aktiverer Siri, i dette tilfælde “Hey Siri”.

© 2014 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.