Apple har bygget dobbelt accelerometer ind i iPhone 6

Skærmbillede 2014-09-15 kl. 16.44.09Apples nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus har to accelerometre.

Apple nøjes ikke med et accelerometer men to ifølge nye tests fra Chipworks.

Ifølge Chipworks, der har skilt de nye iPhones ad, så sidder der både en større accelerometer-chip fra InvenSense samt en lille fra Bosch.  Det bevirker at Apples nye iPhones deler opgaverne alt efter behov, til den lille eller den større chip og dermed kan Apple i mange tilfælde spare brugeren for unødig strømforbrug da flere almindelige handlinger og funktioner, der kræver brug af et accelerometer, ikke kræver en stor og avanceret chip.

Chipworks nævner ligefrem Apples design som elegant.

Du kan læse mere via dette link.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.