Apple i fuld gang med at tjekke bøjelige iPhone 6-enheder

Skærmbillede 2014-09-15 kl. 16.44.09Flere forbrugere har problemer med bøjede iPhones.

Den nye udgave af iPhone skulle ifølge flere forbrugere kunne bøjes ved press fra eks. en bukselomme. Apple skulle være i fuld gang med at se nærmere på om problemet skyldes en fejl i designet og se på muligheder for at løse problemet.

Indtal da kan man få erstattet en bøjet iPhone 6 ved at henvende sig i en Apple Store eller sende enheden til Apple, hvor den vil blive udsat for en visuel inspektion. Ifølge Apple skal der være bestemte skader til stede for at man kan få en enhed byttet, hvilket indikerer at den skal være meget tydeligt bøjet uden at bære præg af andre skader, som kan have forårsaget at enheden er blevet bøjet.

“There is a test called a Visual Mechanical Inspection that the device will have to pass. If it is within the guidelines, they will be able to cover it. If not, the replacement would be a paid one”, siger en talsmand fra Apple til TNW.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.