Flere klager over bøjede iPhones

iPhone6_PF_SpGry_iPhone6_PB_SpGry_iPhone6_PSL_SpGry_Homescreen-PRINTDen nye iPhone 6 kan ifølge flere forbrugere bøjes.

En række nye brugere af iOS 6 fortæller at de har oplevet usædvanlige problemer med den nye iPhone 6. Ifølge flere brugere er det nemlig muligt at bøje den nye smartphone ved tryk. Flere forbrugere siger at det er sket med deres iPhones ved at har haft den i eksempelvis en lomme.

Årsagen til at det kan lade sig gøre at bøje den nye smartphone skyldes muligvis at den er langt tyndere end tidligere modeller. Dog har flere brugere også klaget over at andre iPhones kunne bøjes. Det er dermed langtfra en ny kritik, men mere en kritik der som regel dukker op når Apple lancerer nye produkter.

Det gør det ikke problemet mindre for de ramte brugere, der trods den bøjede smartphone siger, at alle andre funktioner virker.

Det kan muligvis hjælpe at lade være med at proppe den store iPhone 6 i en stram lommer eller at have den i et hårdt etui, som kan hjælpe med at stive den tynde smartphone lidt af under pres.

Via Macrumors.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.