iPhone 6 leveres med iLife og iWork

iPhone6_34FL_3-Color-Spaced_Homescreen-PRINT64GB og 128GB udgaverne af iPhone 6 og 6 Plus kommer komplet med Apples egne softwarepakker.

En lækket internt dokument fra Apple afslører at iMovie, GarageBand, Keynote, Pages, Numbers og iTunes U vil være præinstallerede på alle de nye iphone 6 og 6 Plus med 64 og 128 GB, mens de kan downloades gratis på 16 GB modellerne.

iPhone nævnes ikke, da denne app med iOS 8 bliver erstattet af den nye Foto app, som har bedre redigeringsmuligheder. iPhone overlever indtil videre på OS X, men forsvinder sammen med Aperture og bliver erstattet af Foto næste år

Brugerne vil selvfølgelig kunne slette appsene igen.

iPhone 6 og 6 Plus kommer til salg i Danmark den 26. september.

via 9to5mac

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.