Rygte: iWatch vil koste $400

iWatch-konceptbilledeApple forventes at sætte prisen på det nye smartwatch højt.

Det svirrer med rygter om Apples forventede iWatch, og re/code fortæller at Apple overvejer at sætte prisen omkring $400. Kilderne siger dog at prisen ikke er fastlagt endnu, og måske slet ikke bliver det inden lanceringen, hvilket alle regner med kommer til at ske på eventet den 9. september.

Hvis Apple vælger en startpris på omkring $400 vil det være i den absolut høje ende af markedet. De Android-baserede smartwatches, der er i handelen nu koster mellem $250 og $300, men den endnu billigere Pebble watch fås for $150.

Det er endnu meget uklart, præcist hvordan iWatch vil se ud, og hvad det vil indeholde, men det forventes at køre en simpel version af iOS og fokusere på sundhedsfunktionaliteter, som bliver indkorporeret i iOS med det nye Healthkit, samt simple notifikationer fra iOS.

Selv om iWatch bliver præsenteret allerede i næste uge, siger de sneeste rygter at det næppe kommer i handlen før til næste år.

via AppleInsider

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *