Apple lukker for iWorm i OSX

YosemiteApple har nu opdateret det indbyggede Xprotect.

Apple har indbygget sikkerhedsbeskyttelse i OS X, det såkaldte Xprotect, og udgiver med mellemrum opdateringer mod nye typer malware og vira. Apple har netop lukket for iWorm, som indtil videre har inficeret mere end 17.000 Mac-computere, der har hentet uautoriserede udgave af OS X Yosemite på nettet.

Apple har valgt at beskytte OS X mod to typer af iWorm, OSX.iWorm.A samt OSX.iWorm.B.

Apples sikkerhedsopdateringer i Xprotect opdateres automatisk når dit system er koblet på internet.

Den nye malware iWorm leveres sammen med en række udgaver af OS X Yosemite beta, der findes på nettet på såkaldte fildelingstjenester. Installerer du ikke software fra en fildelingstjeneste bør du være beskyttet mod iWorm.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.