Apple præsenterer iPad Air 2 og iPad mini 3

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 20.35.07Endnu tyndere og endnu hurtigere.

På aftenens pressemøde præsenterede Apple en ny iPad Air under navnet iPad Air 2. Den nye iPad Air 2 er 18 procent tyndere end iPad Air 1 og måler kun 6,1 mm. Det gør at den ifølge Apple er verdens tyndeste tablet.

Samtidig har den fået en masse nye features, bla. et forbedret display med antirefleks bygget ind i selve skærmen, Touch ID samt forbedret processor og grafik. iPad Air 2 har fået den helt nye A8X-processor, som er udviklet specielt til iPad Air med 64 bit understøttelse og 3 milliarder transistorer samt markant forbedret grafikydelse.

Batteritiden er trods den nye iPads beskedne tykkelse og høje hastighed, fortsat op til ti timers batteritid ved blandt brug.

iPad Air 2 byder også på et nyt forbedre iSight-kamera med 8MP og mulighed for at optage video med 1080HD.Facetimekameraet er også nyt, bl.a. med en forbedret ansigtgenkendelse.

Bde WiFi og LTE er ligeledes blevet forbedret.

Desuden kommer iPad Air 2 som ventet medTouch ID, som på iPhone 6.

iPad Air 2 leveres med iOS 8.1.

Apple præsenterede også en ny iPad mini 3 uden at fortælle i detaljer hvad der er opdateret, dog får den nye iPad mini 3 også Touch ID.

Begge iPads fås i Space gray, sølv og guld.

De gamle modeller af iPad Air og iPad mini sælges til nedsat pris fremadrettet ifølge Apple.

Du kan se en liste med alle Apples nuværende iPads via Apple.

De to iPads er begge til salg i Apple Store fra 17. oktober. iPad Air 2 koster fra 3799 kr. og iPad mini 3 koster fra 2999 kr.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.