iPAd Air 2 har 2GB systemhukommelse og mindre batteri

iPadAir2iFixit har skilt Apples nye iPad Air 2 ad.

Helt som forventet viser det sig, at batteriet er mindre i den nye og tyndere iPad Air 2 end i iPad Air og samtidig kan iFixit også bekræfte, at iPad Air 2 har 2GB systemhukommelse, som gør den nye model endnu hurtigere sammen med den nye A8x-processor.

Batteritiden er kun meget lidt forringet i forhold til forrige version af iPad Air, til trods for at det er mindre og har en lidt lavere kapacitet på kun 7.340mAh. Apples iPad Air 1 har en kapacitet på 8.827mAh ifølge Apple.

iFixit bemærker samtidig, at Apple har smidt samme Bluetooth/NFC-chip i iPad Air 2, som i iPhone 6. Dog mangler antennen i iPad Air 2.

Selve skærmen er blevet langt bedre med den nye teknologi hvor lagene er limet sammen, men samtidig gør det at iPad Air 2 er endnu dyrere og sværere at reparere ifølge iFixit, der giver den en rating på to ud af ti, hvor ti er lettest at reparere.

Læs mere om den nye iPad Air 2 via iFixit.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.