Macworld/iWorld expo lukker og slukker efter 30 år

iWorldIDG World Expo dropper næste års Macworld/iWorld expo.

IDG giver ikke nogen forklaring på hvorfor man har taget valget og pensioneret Macworld/iWorld expo, men det kunne hænge sammen med svigtende interesse fra både producenter og publikum.

Macworld/iWorld will not take place in 2015 and the show is going on hiatus. The show saw a remarkable 30 year run that changed the technology industry, provided an important forum for Apple developers to bring new companies and products to market, delivered world class professional development to Apple product enthusiasts, and fostered the development of one of the most dynamic professional communities in the tech marketplace“, står der på iWorlds hjemmeside.

Macworld/iWorld expo har siden Apple besluttede sig for at droppe messen som platform for præsentation af nye produkter mistet mange besøgende og messen var sidst den blev afholdt meget beskeden i størrelse i forhold til i gamle dage.

Apple har i det hele taget droppet alle 3. parts-messer og holder sig nu næsten kun til egne events med World Wide Developer Conference i spidsen som årets største Apple-relaterede messe.

Faktisk har året været hårdt ved Macworld-brandet, der tidligere i år måtte skære ned i antallet af ansatte og lukke det trykte magasin Macworld i USA. Websiden eksisterer dog fortsat og der er ikke planer om at lukke denne ned.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.