Ny 12″ MacBook Air i produktion

MacBookAirnyApple er ifølge nye rygter i gang med at producere den nye MacBook Air.

Apples partner Quanta Computer kører produktionen, men der er ifølge rygtet en del problemer med at få produktionen op i fart og det kan betyde at den nye 12″udgave først udkommer i 2015. Apple skulle dog sætte en del ind på at sikre at man ikke går glip ag julesalget, som hvert år giver nye rekorder i omsætning til Apple.

Den nye MacBook Air forventes at få et 12″ retina display og det er en af grundene til produktionsvanskelighederne. Apple skulle ifølge kilder presse komponentleverandørerne til det yderste i et forsøg på at skabe den nye og endnu tyndere Macbook Air, siger Digitimes.

Den nye MacBook Air vil muligvi blive præsenteret på Apples kommende iPad-event den 16. oktober.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.