Rygte: Bedre display og mere ram i ny iPad Air

iPadAirApples nye iPad får bedre display og mere ram.

Nye rygter fra kilder tæt på Apple fortæller, at Apple vil give iPad Air 2 et bedre display. Skærmen skulle få en bedre opløsning og endelig skulle skærmen blive både tyndere og langt lettere da de forskellige lag bygges sammen i en lamineret enhed, som med de nye iPhone 6. Sammenlagt betyder det at de nye iPad Air forventes at blive lidt tyndere og lettere.

Apples kommende iPad Air forventes også at blive opgraderet med mere arbejdshukommelse indeni. Den nuværende iPad Air har 1GB arbejdshukommelse og den nye ventes at få 2GB og dermed blive langt hurtigere.

Endelig skulle den nye iPad Air leveres med Touch ID og understøttelse til Apples nye betalingstjeneste.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.