Wifi driller brugere af OS X Yosemite

YosemiteNogle Macbrugere med OS X Yosemite har fortsat WiFi-problemer.

Da Apple udgav OS X Yosemite var der en lille del der oplevede problemer med ustabilt og afbrudt Wifi mellem Mac-computeren og den trådløse router. I langt de fleste tilfælde kan problemer dog løses ved bla. at slette indstillinger for Wifi på OS X Yosemite, mens andre har prøvet med andre og mere drastiske løsninger for at få Wifi til at virke på OS X Yosemite.

På redaktionen har vi ikke selv haft problemer med Wifi efter denne opgradering, men vi vil meget gerne høre fra dig hvis du har oplevet problemer med WiFi på OS X Yosemite. Skriv et indlæg nedenfor og skriv også gerne lidt om løsninger på problemet, hvis du har fået løst problemet.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.