141 nye patenter til Steve Jobs

SteveJobsSteve Jobs har siden sin død i 2011 modtaget flere patenter end mange gør mens de er i live.

MIT Technology Review har set på antallet at patenter som Jobs har modtaget i hele sit liv. I alt er det blevet til 458 patenter til Jobs og Apple og mest vigtigt af alt, så har Jobs fået intet mindre end 141 patenter tildelt efter sin død i 2011.

Ifølge flere eksperter på området, er det flere patenter end mange innovatører kan nå på et helt liv.

En mindre del af de mange tildelte patenter er fornyelser, mens størstedelen er nye patenter, der langsomt men sikkert gør sig gældende når Apple laver nye produkter. Hvor lang tid Jobs stadig spiller en afgørende rolle i udformningen af nye Apple-produkter er uvist, men Jobs har været langt omkring med sine ideer, fra design af butikker til design af produkter og brugerfladedesign.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *