Apple køber nyt selskab

Skærmbillede 2015-01-21 kl. 17.14.30Apple skulle ifølge flere medier netop have købt firmaet Semetric for et ukendt beløb.

Semetric leverer såkaldt Big Data til en række virksomheder. Semetric er mest kendt for værktøjet Musicmetric, som måler salg, musiksalgs indvirkning på sociale medier, antal afspilninger og andre musikrelaterede forhold for musikbranchen.

Det er endnu ikke klart hvad Apple vil med Semetric og om firmaet skal køre videre med de nuværende kunder. Der er dog flere som mener at Apple skal bruge Musicmetric mens de andre dele af Semetric er overflødige for Apple.

Apple skulle være på vej med en relancering af musiktjenesten Beats senere på året og her skal man tilsyneladende bruge data som kan indsamles med Musicmetric.

Læs mere via The Guardian.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.