Rygte: iPhone 6S får 2GB arbejdshukommelse

iPhone6Apple er i gang med at udvikle på iPhone 6S ifølge helt nye rygter på nettet.

Apple forventes tidligst at være klar med iPhone 6s til næste efterår. Dog kan vi allerede nu afsløre de første rygter omkring iPhone 6S, der bla forventes at få dobbelt kameralinse og forbedret blænder.

Men den største nyhed er sikkert at den nye model vil få fordoblet antal system-ram, den såkaldte arbejdshukommelse. Apples populære iPhone 6 og iPhone 6 Plus har begge 1GB arbejdshukommelse af typen lpddr3. iPhone 6S forventes at blive solgt med 2GB lpddr4-ram.

Sidst forventes det også at Apple vil anvende Force Touch i iPhone 6S. Med Force Touch er det muligt for skærmen at skelne mellem typer af tryk. Force Touch forventes også implmenteret i Apple Watch og skulle af en del eksperter på området være den største nyskabelse siden multi-touch.

Via Appleinsider.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.